dudziczeq

Polecam!!! prosty, wygodny, szybki hosting teamspeak serdecznie polecam
2017-06-22
varathiel

Współpracuję z net-speak od bardzo dawna. Doceniam jakość świadczonych usług i poświęcenie w realizacji poprawności działania wszystkich dostępnych usług. Przerobiłem kilku dostawców z racji na zajmowanie się kilka lat konfiguracją serwerów TS i to net-speak jest dla mnie najbardziej rozsądnym wyborem. Obecnie jestem mega zadowolony i liczę na dalsze powodzenie naszej współpracy :)
2017-06-14
x5rni

Jak narazie polecam hosting, tanio i bezpiecznie :) Dobre zabezpieczenia. Only net-speak!
2017-06-08
Ziko22

Polecam szybka pomoc online nawet w weekend ;)
2017-06-06
karuzo

Jednorazowo miałem problem z serwerem głosowym TeamSpeak 3. Pomoc techniczna rozwiązała problem w mgnieniu oka, nigdy się nie zawiodłem na Net-speak!
2017-06-01
RaoiTeam

Gorąco polecam , szybka pomoc online , i najlepszy anty ddos
2017-05-21
Adminio

Ocena 10/10 moi znajomi polecają ten hosting ;) więc mam nadzieję że nie zawiode się :) Pozdrawiam
2017-04-24
Ravenheartpl

Gorąco polecam. Wszystko stabilne i łatwe w obsłudze!
2017-04-22
KAMIX2001

Portfel mega opcja, hosting sprawny, serwer działa bez zarzutów. Naprawdę polecam ten hosting, nie ma lepszego :)
2017-04-21
Termalek

Polecam bardzo. Bardzo dobre serwery, a najlepszy jest support, który bardzo szybko i sprawnie odpisuje
2017-04-08
xKubavaders

Najlepszy hosting!!! (+) Pomoc bardzo szybciutko odpisuje, (+) Żadnych problemów z serwerem botem, (+) Tanio jak na taką jakość!! Minusów brak :)
2017-04-01
Alis

Polecam!!! Bardzo miła i pomocna obsługa. Jestem na tym serwerze już trochę czasu i jestem zachwyconą . Bardzo gorąco POLECAM!!!!!
2017-03-28
ak47

Polecam ten hosting
2017-03-26
sbkskr

Serwer stoi 4 miesiące, przez ten czas tylko raz się wywalił, ale tylko na moment. Ogólnie polecam, zero lagów, zero problemów.
2017-03-22
Przemolass

Mam serwer 2 lata, nie ma problemów.
2017-03-20
posyp93

to jest najlepszy hosting z jakim się spotkałem POLECAM KAŻDEMU
2017-03-12
gold122

Polecam bardzo dobra oferta vps HOSTEAM
2017-03-10
Avexu123

Polecam ofertę OVH KVM GAME PRO, bardzo szybkie filtrowanie pakietów :)
2017-03-01
tixi

super
2017-02-25
Glizdorpl

Super serwerownia jak bym wiedział już od dawna bym z was korzystał choć znajomi maja u was serwer i są zadowolenia a serwer pełny 500 prawie non stop.
2017-02-24
Paypl

polecam 10/10 :D
2017-02-23
bubu0673

Dobry hosting, dziala bez zarzutow, polecam jak najbardziej ;p
2017-02-21
crazysierot101

Bardzo polecam ! :) Hosting nie do wyrąbania ! Szybki Support.
2017-02-08
jacob69

Super hosting dobra administracja
2017-02-03
pecet3107

elegancki hosting
2017-02-02
AleX93pl

100% zadowolenia!dobra cena!support działa szybko!
2017-02-01
kamazu

Super hosting, polecam :)
2017-01-26
Tomekv23

Bardzo polecam ten hosting ;]
2017-01-25
L3mon

Bardzo miła administracja
2017-01-23
gamer123

nie ma lepszego :D
2017-01-16
marycha22

1oo% dobra przyjemna współpraca :) Support Online też 1oo% :_)
2017-01-14
25052014

Zaje**ste co mam dodać tanie fajnie szybko Polecam ts3 serwery nie do zbombardowania !!!!
2017-01-12
Proves

Troche mało opcji dot. domen ale jest git... Ode mnie plus.
2017-01-07
Byczek

Polecam, firma rzetelna i prężna, jestem miło zadowolony z obsługi klienta. Pisząc zapytanie dostajemy odpowiedź w przeciągu kilku minut, a pomoc z ich strony jest naprawdę skuteczna. Z mojej strony duży plus + w waszym kierunku. Tylko tak dalej ;)
2017-01-06
kubabiker

wszystko działa:) oby tak dalej!
2017-01-05
rymacki15

Jest git. Przejrzyste funkcje na stronie.
2016-12-30
Dawid

Posiadam tutaj serwer od września na początku twierdziłem że słabo to wygląda lecz po miesiącu sprawował się świetnie w ostatnim miesiącu co chwile wywalało mi bota muzycznego administracja odpisywała mi że to zależy od ich dostawcy OVH jak dotąd to była jedyna wada.Mogli by też bardziej rozwinąć bota serwerowego oraz powinni dać dostęp do możliwości pobrania snapshot iż potrzebuje pinie ale nadal stawiają na swoim i mówią że nie mogę tego otrzymać to jedyne wady jeśli chodzi o resztę sprawują się świetnie.
2016-12-29
przemos5050

Bardzo dobry hosting, ochrona na najwyższym poziomie. Polecam!
2016-12-26
okti890

Polecam!
2016-12-23
adiospomidoros1

Serwer wykupiłem niedawno, spisuję się 9/10 jedyne czego brakuje w bocie to to, że daję komuś rangę jak dołączy na dany kanał. Music bot też jest w porządku. Pozdrawiam. :P
2016-12-22
Intre

Używam od roku i wszystko działa jak należy
2016-12-14
Extreme

Dziś zakupiłem serwer i jak dotąd jest wspaniale :)
2016-12-11
marcinek7

Polecam, najlepszy hosting! :)
2016-12-10
Dezerter

Polecam , spoko wszystko :)
2016-12-07
GhostDevil

Polecam świetna obsługa w razie problemów bądź pytań związanych z twoim pytaniem odpowiadają szybko nie ma problemów z nie działającym programem nigdy.
2016-10-29
Trygonus

Polecam, jestem użytkownikiem od kilku miesięcy, niskie pingi, fachowa pomoc online oraz doskonałe zabezpieczenia.
2016-10-22
AvinePolska

Polecam, świetny hosting!
2016-10-08
Quer

Mam tutaj kupiony serwer od 2010 i serdecznie polecam!
2016-10-01
xkrycha

Od paru miesięcy (pół roku) korzystam z ich usług i ani razu nie miałem problemów z funkcjonalnością serwera. Polecam gorąco.
2016-09-28
Natsusc2

Polecam Serio darmowe domeny mają
2016-09-03
wawciu14

Profesjonalny hosting, polecam w 100%.
2016-08-21
hanger

Polecam Hosting
2016-08-17
dawwid66

Polecam! Tanio, szybko i sprawnie!
2016-08-13
Mateoci12

Świetny hosting, korzystam już od jakiegoś czasu i nie ma żadnych problemów. Bardzo przydatny panel do zarządzania serwerem TS3. Polecam!
2016-08-12
pavlb10

Wszystko ok jak na razie :) Sporo opcji, zaawansowane menu - na +
2016-08-11
grzech1994

Sprawdzałem kilka firm, które zajmują się hostingiem i jak na razie net-speak jest najlepsza.
2016-08-10
Mand222

Polecam Hosting :
2016-08-02
Melonr1

Najlepszy hosting w Polsce jak dla mnie. Stabilnie serwer działa, żadnych problemów z Disconnectami. Firma godna polecenia :)
2016-07-13
siomek

daje rade :)
2016-07-10
THG

Bardzo dobry hosting
2016-07-04
PocoKabana

Polecam, szybko sprawnie i zero problemów, najlepsza ochrona DDOS z jaką się spotkałem.
2016-06-28
DioPL

Bardzo Kijowy nie polecam ( żarcik ) Oczywiscie ze plecam od 2 lat chodzi bez problemow i nie ma czego sie przyczepic
2016-06-28
MasterPLTV

Hosting super! Osobiscie GORĄCO polecam!
2016-06-18
Kokolek

Polecam szybka obsługa i pomoc online ;)
2016-06-13
Malinka1294

Serdecznie Polecam ! Ani jednego Ataku !
2016-05-26
SzczurekPL

Serwery bardzo stabilne. Polecam :D
2016-05-21
szymonv2

Polecam bardzo dobre VPSY.
2016-05-20
kewinkn

Polecam !!! :) Wszystko super ! :)
2016-05-15
WhySoSeriousPL

Nic dodać, nic ująć; miodzio po prostu...
2016-05-07
Madara111

Jestem użytkownikiem Net-speaka od lat. Aktualny serwer prowadzę u nich od około półtora roku. Rzadkie problemy, które szybko bywały rozwiązywane (problem nie u nich a w HosTeam) kontakt z net-speakiem bardzo dobry. Kultura oraz profesjonalność. POLECAM
2016-05-04
Gandziak

Jest Spoczko <3
2016-05-04
danonek321

Ten support jest najlepszy nigdy nie widziałem takiej dobrej administracji , odpisują i pomagają w zaledwie 2 min . Polecam gorąco 10/10
2016-04-29
PROAC

Bardzo dobra obsługa,fachowa.Do tego błyskawiczna reakcja na pytania klienta.Brawo! Szczerze polecam :)
2016-04-29
domalaga5

To jest naprawde pożądny support W niedziele po godzinie 21 odpisali po niespełna 20 minutach . a inne firmy jak pracujemy od pon - pt od 13 do 18 hahaha. Polecam 10/10
2016-04-25
Gibbon

Gdyby wszyscy wywiązywali się tak wyśmienicie ze swoich obowiązków świat byłby lepszy :) Szczerze polecam :)
2016-04-23
Reprezentant

To się nazywa support, jakiś śmieszek dorwał się do konta, wszystko pozmieniał, a po paru godzinach wszystko odzyskałem :) 10/10
2016-04-11
Black_Killer

Szybka i doskonała pomoc. Przejrzysty panel w którym każdy będzie wiedział co robić. Serdecznie polecam! :)
2016-04-04
nexopl

Polecam naprawdę, Pomoc w 5 min , Zaawansowana Pomoc!. Vps Voice Vps Stabilne !
2016-04-01
TomaszSkcePL

Polecam naprawde stabilnego TS :) a co do suuportu to nie wiem bo nie muszę korzystać bo wszystko gra! POLECAM
2016-03-29
raf454

No tak polecam jest fajny i pomoc online jest ok
2016-03-26
Smiley01

No i super! :D
2016-03-22
zanpower

Odpowiedź od supportu w półtorej minuty. Wszystko działa jak należy, polecam!!!!
2016-03-21
eska97

support odpowiada praktycznie zawsze w przeciągu kilku minut oraz potrafi pomóc +++
2016-03-11
miculek

wszystko ok
2016-03-04
Shp3l

(kolejna pozytywna opinia, naprawdę nie ma się do czego przyczepić)
2016-02-29
budda40

mila i rzetelna pomoc
2016-02-27
wiesiovps

Wszystko na + :)
2016-02-20
pepsig1122

tanio , łatwa obsługa :D
2016-02-19
Doyteh

Polecam jak najbardziej. Jestem z net-speak od paru lat i nigdy nie miałem z czymśm problemów. Polecam i pozdrawiam Administracje Net-Speak.
2016-02-18
Bobik0195

Serdecznie polecam Net-Speak.pl. Jestem wysoce zadowolony jakością usługi, szybkości odpowiedzi od strony pomocy dla klienta i wygody w używaniu ustawień. Bardzo szybko można dokonać wpłaty a ceny są naprawdę przyzwoite! Polecam i gratuluję administracji Net-Speak za stworzenie wysokiej jakości serwisu!
2016-02-16
Shutze

Zdecydowanie polecam wszystkim - coś pięknego i wygodnego - Fachmani na potęge
2016-02-13
Fantasiak

Szybka odpowiedz ze strony supp polecam tych panow
2016-02-11
Saladyn007

Polecam szybka i dobra pomoc techniczna i to po 22.
2016-02-06
Glinczer

Bardzo szybka pomoc z strony supportu nawet w późnych godzinach, gorąco polecam !
2016-02-01
kubula111135

11/10 Bardzo Polecam, Wszystko tanio wygodnie :}
2016-01-21
pempek045

Wzorowy hosting, przejrzysty panel zarządzania. Polecam
2016-01-21
kucowe21

jak najbardziej polecam
2016-01-19
Houze

Świetna obsługa klienta, w większości bezawaryjne serwery i wysoki uptime. Naprawdę polecam!
2016-01-19
Rogue

Polecam! Jak kupicie coś złego to oddadzą wam kasę na portfel + szybka pomoc online :)
2016-01-18
Altras

Lepszy host? Nie znam, Polecam gorąco, panel to poprostu :* cudeńko ;)
2016-01-14
BlackOut

Najlepszy hosting, Polecam !
2016-01-11
Aventer

Polecam, świetna ochrona DDoS oraz najniższe pingi w Polsce!
2016-01-09
erwo

Najlepszy z jakiego korzystałem!
2016-01-08
Rextee

Szybko reagująca Administracja na potrzeby klienta :)
2016-01-07
kinder33

Polecam serdecznie, zaawansowany web panel, dobre hostingi oraz błyskawiczny kontakt z pomocą online!
2016-01-07
Mr_Vayne

Mega polecam! Pro obsługa!
2015-12-30
PuchoMaBana

Mega dobra pomoc online! Odpowiedź i rozwiązanie w kilka sekund!
2015-12-29
tomaszbrzoza

Polecam wszystkim, bardzo szybka pomoc techniczna, dobrze rozbudowy panel zarządzania TS.
2015-12-29
Easy

Bardzo miła administracja. Szybko odpisuje ;) Super Ts :D
2015-12-27
GrzexXx

Bardzo dobry i profesjonalny hosting!
2015-12-23
Pandem

Korzystam od roku, i się TS ani razu nie posypał. Nowy interfejs wporzo. 5+
2015-12-22
Pandemoniczna

Jestem bardzo miło zaskoczona zmianą interfejsu. Tak trzymać! :)
2015-12-21
Colidace

Używam od paru lat i nigdy bym nie zmienił na coś innego. Awarie prawie nie występują. Szybciej mi internet padnie niż serrwer TS. Pomoc online działa szybko i sprawnie. Jestem perfekcjonistą i to jest oferta dla mnie.
2015-12-21
afa.

Według mnie najlepszy hosting pod względem pomocy technicznej oraz oferowanych dodatków. Polecam.
2015-12-14
kornik1409

Dobry
2015-11-30
toxy322322

Nie znam lepszego hostingu poza przejrzystym panelem, pomoc techniczna po prostu idealna!!!!!! Znają się na rzeczy i od razy działają POLECAM!!!!!
2015-11-29
Max1122

Gorąco polecam. Jestem ich użytkownikiem parę dobrych lat i nie mogę ukryć zadowolenia. Problemów technicznych prawie w ogóle nie ma, jeżeli zaś już coś takiego będzie miało miejsce to w błyskawicznym czasie support pomaga w rozwiązaniu problemu. Jeśli chodzi o samą administrację są to po prostu ludzie, którzy potrafią zrozumieć ludzkie problemy. Dziękuję za tyle lat współpracy.
2015-11-29
marioo5

Rewelacyjny hosting. Administracja pomocna pod każdym względem. Polecam współpracę.
2015-11-28
bolo1996

Wydaje mi się, że jest to najlepszy hosting serwerów ts3 w Polsce. Dobrze sprzyja małym, jak i dużym serwerom, chcącym przyciągnąć jak największą rzeszę fanów gier multiplayer oraz komunikacji głosowej. Bardzo dobra pomoc online reagująca szybko i trafnie. Szczerze polecam i mam nadzieje na dalszy rozwój hostingu.
2015-11-26
mihaelpl19

Polecam ... i to bardzo :):):):)
2015-11-25
deadaliance

Bardzo dobry hosting i administracja Polecam .
2015-11-25
gtr221

Polecam !!
2015-11-24
RevoxPolska

Bardzo dobry hosting! Polecam.
2015-11-17
mrstereospace

Polecam, bardzo szybka aktywacja i bezproblemowe działanie serwera.
2015-11-08
kubuselo

Najlepszy hosting, dobry kontakt, polecam 100%!
2015-11-06
Torba

Moja opinia o kanale bardzo wysoka , choć czasami zdarza się chwilowy problem ale to nic : ) 100%
2015-11-05
Hrasher

Polecam w 100% bardzo dobra i szybka pomoc on-line
2015-11-04
Karol1205

Najlepszy hosting Szybki, dobry
2015-10-27
stawiamts3

Najlepszy hosting na świecie! Polecam
2015-10-22
stilu

Polecam wszystkim, wszystko jest jasno i przejrzyście opisane a jak ktoś będzie miał z czymś problem to Administracja chętnie pomaga. Polecam, warto!
2015-10-20
Vulpinus

Polecam wszystkim - prosta obsługa panelu, przejrzysty wygląd i profesjonalne podejście do klienta. Metody płatności jak najbardziej w porządku. POLECAM!!!
2015-10-16
blooms

Polecam, serwer uzyskuje się bardzo szybko, dużo możliwości zapłaty za serwer, szybka pomoc on-line, z pingiem nie ma problemu.
2015-10-02
asmos

Polecam, serwer można posiadać już w 3 minuty ;d, bez problemowo, świetna strona, serdecznie polecam
2015-09-27
krzysiek1977

Polecam wszystkim,prosta obsługa i wszystko gra tak jak powinno. POLECAM!!!
2015-09-13
BloodSquad

spoko strona polecam
2015-09-06
DawidDS

Polecam, jeżeli się zastanawiacie czy warto: zdecydowanie warto!
2015-08-21
beliar72

Polecam stronę jak najbardziej wspaniała szybka wręcz idealna.
2015-08-14
Stanley17pl

Dobra serwerownia, Polecam Serdecznie ! :)
2015-08-13
Osskaross

Witam ! Chciałbym powiedzieć, że to jeden z lepszych (oczywiście moim zdaniem) hostingów dla Team Speak 3. Działa świetnie (nawet przy dużej ilości Użytkowników). Kupiłem na spróbowanie Bota Muzycznego i ... Muzyka leci 24 7, a Bot działa idealnie. Całkiem nieźle z waszej strony. Tylko inne Hostingi są nieco gorsze, a ceny są niższe o nawet 25 - 30 groszy za slot. Podsumując - wszystko na najwyższym poziomie, tylko ceny lekko za wysokie. Pozdrawiam.

Ceny wynikają z dodatkowych kosztów związanych z ochroną ddos, dodatkowo nie wziął Pan pod uwagę naszego programu partnerskiego, rabatu stałego klienta oraz kuponów rabatowych, które emitujemy co jakiś czas.
2015-08-12
893games

Bardzo świetny usługodawca! Profesjonalna pomoc w każdej kwestii. Szybkie wsparcie klientów niezależnie od pory dnia czy nocy. Dobre, niskie, ceny za serwer Ts3. Fajne dodatkowe funkcje np. BOT RADIO. Czytelny i zrozumiały panel klienta. Łatwe płatności online, różne opcje opłacania serwera.
2015-08-10
Dromin

Świetna obsługa. Profesjonalna, szybka i rzetelna pomoc. Serwery działają bardzo dobrze. Polecam serdecznie :)
2015-07-30
Roxario

Świetna obsługa. Pingi w porządku, użytkownicy za granicy nie mają problemów z pingiem. Polecam
2015-07-30
Irun

Świetna obsługa zero problemów polecam ;)
2015-07-19
Death74

jak najbardziej polecam serdecznie
2015-07-11
Dizar96

Bez problemów z pingiem, ceny nie są za wysokie jak i szybka pomoc. Gorąco polecam.
2015-07-07
Sanche2

Godnie!
2015-07-07
Anonimowy

Najlepsza serwerownia, szybka pomoc. POLECAM!
2015-07-07
LuxiStudioPL

Serwery Godne Polecenia
0 Lagów
Taniocha
Polecam
LuxiDESIGN
2015-06-25
MateuszN12

5/5 Szybka obsługa, dobra jakość serwerów głosowych. TANIOCHA ! Polecam !!
2015-06-19
Mezir

Miałem okazję korzystać z usług net-speak i jak najbardziej polecam.
2015-06-08
Ratmus

Jeden z lepszysz hostingów, naprawde polecam;)
2015-06-06
HitmanHadefix

Posiadam serwer od kilku miesięcy i fajnie, wszystko działa.
2015-06-06
Maciusieq

Świetnie ! Kupiłem serwer i odrazu śmiga !
2015-06-02
danwel

POLECAM !
2015-05-23
liqeen

Polecam fajny hosting :P
2015-05-15
osa343

Polecam serdecznie :D
2015-05-09
kuczor761

Bardzo dobry hosting. Pomoc On-line wyśmienita ,bardzo uprzejma oraz kompetentna osoba która pomagała mi rozwiązać mój problem. Gorąco polecam. Rafał.
2015-05-07
akalucyferek

Bardzo dobry hosting oraz usługi. Polecam! Szybki kontakt :)
2015-05-04
alewariat

Bardzo dobry hosting oraz usługi. Polecam!
2015-05-02
daiaru123

Bardzo dobry host, polecam :)
2015-04-24
marcelxp

Bardzo dobry serwer.Polecam
2015-04-10
mafiabigrice

Super mam TS dla mojego clanu.
2015-04-09
pawlito80

polecam serwa
2015-04-05
BoseK

Bardzo fajny hosting, jedyne co mi brakuje to płatność PSC, codziennie wchodze tutaj z myślą że będzie to dodane. : Nie chce zmieniać hostingu, może podacie dokładną datę wgrania tego?

Płatność za pomocą PaySafeCard będzie dodana w nabliższym czasie, proces wdrażania tego typu płatności nie jest szybki ze względu na wymogi PSC oraz dość długi czas akceptacji umowy przez nich. Prosimy czekać aż informacja ukaże się w panelu klienta i na www.
2015-04-05
TheGumiS

Polecam
2015-04-04
kazikovsky

Dobry serwer, polecam.
2015-04-03
Crosskovsky

Polecam.
2015-04-01
hassan

stabilnie, tanio, szybko
2015-03-26
damnir78

Polecam hosting ! Super
2015-03-18
daniel1704

Bardzo szybko i sprawnie . Mogło by być trochę taniej te 15 slotów no ale cóż..
2015-03-12
heiden9292

Bardzo dobry host :) polecam
2015-03-10
Shoen

Rewelacyjny hosting, najlepszy jaki można znaleźć.
Gorąco polecam każdemu, znajdziecie tutaj wszystko co potrzebne a nawet więcej.
2015-03-08
Minik

hostin super brakuje mi w nim tylko platnośći paysavecard :)

Płatności za pomocą paysafecard będą niedługo dodane.
2015-03-07
kopy11

Niskie ceny, Bardzo dobra i efektywna pomoc Polecam każdemu
2015-03-07
hesku

Super Hosting : )
2015-03-05
MS55

Najlepszy hosting w Polsce, od dwóch lat korzystania nie znalazłem nigdy żadnego problemu. Jak najbardziej Polecam.
2015-03-04
Valas

Tanie ceny, bardzo dobra i efektywna pomoc, polecam wszystkim !
2015-03-01
JJayGolden

Polecam Ten Hosting Już Mam Ts3 3 Miesiąc :) macie +
2015-02-27
steryd1404

Jestem bardzo zadowolony z hostingu, jeden z najlepszych w Polsce, łatwy w obsłudze, super i gorąco polecem :)
2015-02-26
darek24dm

jestem zadowolony, pomoc i latwy w obsludze. Polecam.
2015-02-21
Travster

Jestem bardzo zadowolony panel super nie ma zadnych problemow na sewerze
2015-02-20
M4D4F4K4

Polecam hosting, M4D4F4K4.
2015-02-16
Hubi

good
2015-02-16
Jaro

Jestem bardzo zadowolony panel super nie ma zadnych problemow na sewerze
2015-02-15
GosiaQ

Jestem bardzo zadowolona z hostingu :) Polecam gorąco!
2015-02-14
Miyune93

Polecam :) Nigdy nie było z tym hostingiem problemów!
2015-02-12
adrsk3

Korzystam od paru lat i jestem bardzo zadowolony. Zdecydowanie polecam wszystkim.
2015-02-08
adam.541

Super Hosting bez zawieszen i problemow na serwerze Serdecznie Polecam!!
2015-02-07
szuwar1987

Polecam Gorąco :)
2015-02-05
BonMenPL

NAJLEPSZY HOSTING NA SWIECIE !
2015-01-18
Juan

Naprawde super serwis! Polecam
2015-01-17
uszokxd

POLECAM!
2015-01-16
PolskiRiko

Najlepszy i najwydajniejszy hosting na świecie polecam! :D
2015-01-15
itan

Polecam.
2015-01-14
Pajak23

Świetny Hosting, najlepszy z jakim miałem przyjemność współpracować :)
2015-01-13
Zalork1012

Polecam !!! Wszystko sprawnie działa bez problemów , posiadam server od kilku miesięcy i nie mam żadnych zastrzerzeń
2015-01-13
rafaltg2

Najlepszy Hosting w Polsce ;) Gorąco Polecam.
2015-01-05
Marcinb

Polecam!!! Super błyskawiczna pomoc! Jeszcze raz dziękuję :)
2014-12-19
dziara

Polecam !!! Wszystko sprawnie działa bez problemów
2014-12-10
Cebrogame

Wszystko śmiga jak trzeba
2014-12-07
wujekvladek

Polecam !!! Wszystko sprawnie działa bez problemów
2014-11-27
Barrage

Serdecznie polecam. Nie trzeba się bać, że czegoś się nie potrafi zrobić. Administracja w pełni gotowości służy pomocą w każdej chwili! Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Net-speak.pl super robota.
2014-11-25
readymen

polecam
2014-11-17
wrota123

Naprawde warte polecenia pomoc online łatwa obsługa POLECAM !!!
2014-11-16
tomek2013

Szybko wygodnie i bez problemu polecam !!!
2014-11-08
tomtom1992

Serdecznie polecam bez problemów profesjonalnie.
2014-11-04
Teoiss

Jest git ;3
2014-10-30
fenedur

wszystko ok!
2014-10-29
Remiq

Szybko i bez problemów. Polecam
2014-10-21
Bufen

Profesjonalna administracja, Server jak najbardziej polecam !
2014-10-18
adrianmaz20

Bardzo fajny hosting;)
2014-10-15
Zygiel

Super:
2014-10-13
DirtyBunio

Błyskawicznie, bezproblemowo i w pełni profesjonalnie. POLECAM! :)
2014-10-11
enabled9

korzystam juz kilka lat z net-speaka i nigdy nie można było narzekać. POLECAM !!!
2014-10-09
spookinho

Jestesy naprawde zadowoleni z net-speak, po udrekach na innych serwisach przenieslismy sie tutaj i po 2.5 latach przedluzamy serwer ts o kolejny rok. Dobry support to kolejna zaleta.
2014-10-07
November

Jako admin serwerów Batllefield, CSGO, oraz LoL, polecam tego dostawcę usługi TS3. Najlepsza jaką znalazłem. Bez problemów, szybkość reakcji i poziom obsługi, poziom MISTRZ.
2014-10-02
loven

gut
2014-10-01
Kaaka

Błyskawicznie, profesjonalnie, bezproblemowo, zaskakująco. Serdecznie polecam! :)
2014-09-20
Haski

Najlepsza serwerownia serwerów głosowych. POLECAM ! SUPER !
2014-09-20
djzielak

wszystko ok bez problemu szybka i profesjonalna obsługa polecam, najlepszy hosting jakiego uzywalem.
2014-08-26
Lancorek74p

Szybka i konkretna pomoc.Polecam
2014-08-24
MMMaciek13

Świetny hosting na świetnych maszynach. Kompetentna, pomocna i miła administracja. Świetny Support, bardzo doby kontakt oraz niskie ceny usług. Polecam serdecznie!
2014-08-01
dzikakiszk

Bardzo niskie ceny , dobre zabezpieczenia, przyjaźnie nastawiona administracja nic dodać nic ując najlepszy hosting w polsce pod ts3:)
2014-07-19
EpicLoOw

Do tej pory nie spotkałem się z lepszym Hostingiem. Niskie ceny usług, a o Panelu to nie wspomnę. Totalna rewelacja! Polecam w 100%
2014-07-14
Maniusss

nie żałuje i polecam
2014-07-10
sebastianek1851

Dobry Serwer Anty DDoS Polecam świetna maszyna
2014-07-08
kamazzi

Świetny hosting na świetnych maszynach. Kompetentna, pomocna i miła administracja. Świetny Support, bardzo doby kontakt oraz niskie ceny usług. Polecam serdecznie!
2014-06-21
kuba

W 100% profesjonaliści :) szybka pomoc techniczna, najwyższy standard świadczonych usług programu TeamSpeak3
2014-06-15
Conors

Atrakcyjna cena, nie mam żadnych problemów z serwerem TS.
2014-06-09
Aine

Atrakcyjna cena, serwerek dobrze skonfigurowany, bezawaryjność i rabaty dla stałych klientów, polecam każdemu
2014-06-07
villain

Fajna strona, fajne usługi, sredni czas reakcji na zgłoszenia, usługi do swoich przeznaczeń na poziomie. Jedno małe ale administracja nie potrafi wszystkiego mimo, że próbuję np. postwienie własnego VPN jest nie możliwe :) Polecam do wszystkich standardowych usług jakie posiadają.
2014-05-20
bartekkce

Wszystko w jak najlepszym porządku, tanio i bezproblemowy kontakt.
2014-05-18
krycha910

Tanie ceny, bardzo dobra i efektywna pomoc, polecam wszystkim !
2014-05-17
Belumus

Atrakcyjna cena, serwerek dobrze skonfigurowany, bezawaryjność i rabaty dla stałych klientów, polecam każdemu
2014-05-17
elstan

Używamy od dawna, jesteśmy zadowoleni ;)
2014-05-12
Hen66

Mnie Net-speak odpowiada. Administracja jest ok, budowa strony też, ceny nie są wygórowane. Lepszego hostu nie znalazłem
2014-05-07
hershider

Najlepszy Host i nie trzeba długo czekac na odp administracji. Polecam ! :D
2014-04-24
commander

Administracja Najlepsza! Nigdzie nie znajdziesz tak szybkiej Administracji która potrafi odpisać na jakis problem w 5 LUB 10 MINUT!! W dodatku tanie serwery Voice VPS! Wykupiłem na Rok i zamierzam na dłużej. Polecam net-speak.pl!!

Najlepsza Serwerownia w całej polsce i nie tylko!! w całej EUROPIE!!!!
2014-04-22
Cieko

Jestem bardzo zadowolony z usługi świadczącej przez Net-Speak. Wszystko działa prawidłowo i bez żadnych zastrzeżeń. Gorąco polecam :)
2014-04-22
kilbis

Najlepszy hosting z jakiego korzystałem mój ts3-x działa bez problemów szkoda tylko że w ofercie nie ma poke bota po za tym hosting godny polecenia.

PokeBot już po świętach będzie dostępny w panelu klienta.
2014-04-21
JustinPlay

Super!
2014-04-19
jacobss78

Net-speak ? Ba. Z pośród wielu hostingów głosowych jestem wstanie śmiało powiedzieć że ta serwerownia spisuje się najlepiej. Idealnie dopasowany panel, z każdym szczegółem począwszy od statystyk vpsa po przetłumaczone permisje teamspeaka. Po miesięcznym użytkowaniu jestem bardzo zadowolony, nie mówiąc o cenach które są naprawdę powalające. Kto by pomyślał że za 512 slotów można płacić od 14 zł :), do tego automatyczne kopie zapasowe, lista unikalnych klientów, grupy serwera, wyszczególnione dane, whitelisty i wiele wiele innych zaawansowanych opcji. MusicBot... ! warty swojej ceny. Ogromna ochrona DDOS, z domyślnym portem nie pozwoli położyć na klatki żaden serwer. Szczerze polecam każdemu, nie zastanawiać się tylko spróbować usług i samemu się przekonać. Najlepsza firma poświęcona Polskim serwerom głosowym. 10/10. Wykonywane płatności są realizowane błyskawicznie ! GOGO NET-SPEAK. Wielkie gratulacje.
2014-04-15
Powell117

Tanie usługi, serwery działają bez zarzutu. Polecam!
2014-04-13
bombello

Zadowolenie w stu procentach pod względem pomocy administracji nie trzeba czekać wieki na odpowiedz. Ona przychodzi po kilku minutach. Odpowiedzi są skuteczne. Polecam także wykupienie MusicBota ponieważ naprawde super się spisuje. POLECAM HOSTING !
2014-04-10
davq

Najlepszy hosting, mimo soboty niedzieli odpowiedzi na pytania są udzielane natychmiastowo! Serwery są w dobrych cenach w parze z jakością.
2014-04-06
RAJHER

Pomoc techniczna jak i rozbudowa panelu jest bardzo dobra. Polecam.
2014-04-01
Pawloczenko9

Jestem naprawdę zadowolony z fachowej pomocy technicznej oraz pomocy dotyczącej wypisania parametrów voice-vps.Wiem,że ten hosting jest bardzo odporny na rózne ataki i chciałbym wszystkim czytającym go polecić ! Pamiętaj Net-Speak GÓRA!!
2014-04-01
pawlok12

Najlepszy Hosting , zostane tutaj na stałe szybka pomoc po prostu Idealny Hosting
2014-03-30
Miszcz

Super hosting , administracja szybko odpisuje , zero jakichkolwiek problemów .
2014-03-30
XeneV

Wspaniały hosting polecam
2014-03-29
Marcin

Polecam dobry hosting
2014-03-28
BangoXD

Ful wypas dzieki za wszystko
2014-03-24
Nytrez

Super Polecam kontakt jest jak live chat odrazu odpisują i jest bardzo tanio i czytelnie :)
2014-03-23
pijak007

Jednym słowem polecam, w dodatku pomoc ze strony administracji wzorowa ! Pozdrawiam :D
2014-03-22
mateusz19960

Wszystko w jak najlepszy porządku a instalacja servera banalna
2014-03-07
koxik2001

Najlepsza Serwerownia Serwerów Głosowych!!! Polecam! EXTRA
2014-03-06
Dymot0

Najlepsza serwerownia serwerów głosowych. POLECAM ! SUPER !
2014-03-03
Mad3j

Zacząłem dopiero prace na tym hostingu wykupiłem Voice Vpsa i opłacało się kupić za 45zł. Pozdrawiam :)
2014-02-28
ts3grats

Wszystko w porządku, szybka pomoc i sprawna oczywiście, mój poland-ts pl cieszy się grą bez lagów :)
2014-02-27
PATYrek

Nom polecam
2014-02-25
ARRIS

Godne polecenia, Administracja szybko reaguje na pomoc online
2014-02-23
jakubek269

Polecam wszystkim , lepszego hostingu nigdy nie miałem.
2014-02-22
Twin

Serwer Stabilny, Administracja szybko reaguje na pomoc online Polecam Wszystkim
2014-02-21
JaworekPL

Doświadczona, profesionalna i szybka administracja.
2014-02-19
KtosFajny

polecam
2014-02-19
kurczak1974

polecam wszystkim
2014-02-17
matix89

Za przeproszeniem zajebiście szybka pomoc on-line, polecam.
2014-02-16
vip

Swietny zespół fachowa opieka i bezpieczeństwo na najwyzszym poziomie :-) 100% POLECAM
2014-02-15
mateuszkrasinski1993

Doskonały Hosting :)
2014-02-15
gmo2intro

Błyskawiczna pomoc w problemach. Polecam,
2014-02-14
Rayan27

Wszystko super :)
2014-02-13
FutherSid

Bardzo tanio oraz szybka odpowiedź na problemy. Daje 10/10 i dziękuję za wszystko.
2014-02-12
Adrenator

Miło, tanio, przyjemnie. Wszystko czego potrzeba.
2014-02-12
demon_rastsa

szybko i sprawnie ! lux !
2014-02-11
zizikpl

Polecam! ;)
2014-02-10
daniel1040

Świetne.
2014-02-09
rafal11512

Wszystko ok ale za miesiąc dużo się płaci sms. A tak to wszystko sprawnie brak lagów.
2014-02-09
Art123

Jestem bardzo zadowolony z usług i zostaję na ten rok pewnie cały pozdrawiam
2014-02-08
krzaku1994

Polecam
2014-02-06
kamilos

Doskonały Hosting :)
2014-02-06
Robimto

Bardzo miła administracja. Szybko odpisuje ;)
2014-02-06
Sunwave

doskonała pomoc on-line oraz doskonały hosting
2014-02-05
SFOR

Świetny Hosting.. był by jeszcze lepszy gdyby dodali usługę MusicBot do VPS

bez problemu można przyłączyć musicbota do każdego vps-a
2014-01-30
Hafun

Super hosting. Polecam wszystkim!
2014-01-28
Chester

Świetny Hosting polecam!
2014-01-27
Stachul

Świetny hosting. Polecam każdemu. Niskie pingi, serwery działają bez żadnych przerw i problemów. :)
2014-01-25
michix99

Dobry Hosting
2014-01-20
misterekp56

Jest naprawde dobrze. Szybka odpowiedz w pomocy Online i niezle firewalle to jest to czego potrzeba ich konkurencji. Polecam!
2014-01-17
Matee1254

Jestem nowym użytkownikiem i do tej pory nie mogę powiedzieć złego słowa na temat serwisu. Mam prywatnego TeamSpeaka ze znajomymi i działa bardzo dobrze, koszta utrzymania są również dobre. Czuje że zawitam tutaj na dłużej :) Polecam
2014-01-17
Hiu

Naprawdę polecam mam Server Team Speaka, domenę, Stronę www i planuję dokupić Vps. Nigdy długo nie czekam na pomoc on-line. Oraz nie spotkałem Się jeszcze z wyłączeniem lagowaniem Serverów.
2014-01-12
z3r0

Hosting jak najbardziej na +, serwery się nie bugują, cały czas 24/7. Mam zamiar dokupić tutaj także serwer vps!
2014-01-09
themate0

zero problemów, panel prosty w obsłudze a serwer chodzi 24/7 :)
2014-01-07
Eld

Polecam. Tsa kupiłem dla gildii w pewnej grze mmo. Zero problemów z komunikacją podczas raidowania.
2014-01-07
debilcore

Troche drogo ale polecam
2014-01-03
tajpanus

Najlepszy hosting serwerów TS 3, jaki znam. Zero zakłóceń, pomoc zawsze na miejscu. Polecam.
2014-01-02
Kamil

Najlepszy hosting serwerów TS 3, jaki znam. Zero zakłóceń, pomoc zawsze na miejscu. Polecam.
2014-01-01
KamilGT

Najlepszy hosting serwerów TS 3, jaki znam. Zero zakłóceń, pomoc zawsze na miejscu. Polecam.
2013-12-27
UltimateGaming

Hmm , jestem zadowolony z tego jak ona szybko reaguje i jest natychmiastowa. Tylko jeszcze boty muzyczne by się przydały.
2013-12-16
Pijany

Administracja Net-speak zawsze pomocna. Hosting jak najbardziej godny polecenia.
2013-12-08
TabaQ

bardzo dobry hosting polecam pomoc 100% nigdy nie ma zakłuceń w serwerze polecam jest to najlepszy hosting serwerów głosowych
2013-11-27
mortal

Jestem w miarę nowym użytkownikiem serwisu ale muszę przyznać ze zadowolony jestem ze stabilności usługi, wcześniej korzystałem z oferty konkurencji ale nie dorównują jakości świadczonych usług przez ten serwis. Chyle czoła panowie oby tak dalej :)
2013-11-24
BigYoo

Net-Speak to jeden z najlepszych usługodawców serwerów ts3 . Od roku wykupuje u nich usługę to vps to Voice VPS i nigdy nie było z nimi żadnych problemów. Polecam ten serwer wszystkim którzy się zastanawiają nad własnym tsem czy dla klanu czy publicznego !
2013-11-22
kokaspeak

Super serwer, bardzo szybka pomoc, nie tylko w serwerach TS3 ale i w stronie, uprawnieniach itp! Prowadzę serwer prawie miesiąc i jestem bardzo zadowolony!
Polecam w 100% !
2013-11-21
dawid2a

prowadzę serwer głosowy mul**-ts.pl na netspeaku od 4-5 miesięcy, i jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłem, polecam :)
2013-11-20
Mozar

Korzystam dłuższy czas i nie miałem żadnych problemów :D
2013-11-15
Grzesiu

Jestem dość zadowolony z tego hostingu nie ma żadnych problemów z nim wszystko fajnie pięknie zrobione 0 lagów jak dla mnie to najlepszy hosting na świecie :)) Pozdrawiam
2013-11-10
Fatall

Bardzo szybka pomoc, wyrozumiała administracja ! Serwery super, zero problemów ! W skali od 1 do 10 daje 10 !
2013-11-09
kriskalwa

Korzystam juz od ponad roku, wczesniej też na innym koncie, były złe chwile, lecz teraz od jakiegoś czasu jest bardzo dobrze, jestem Zadowolony. W skali od 1-6 daje 4+ ! Dziękuje pozdrawiam
2013-11-05
-victory-

Jestem zadowolony ale jeszcze poznaję program ... :)
2013-11-04
kabel05

Najlepszy hosting ts i mumble
2013-11-03
MatiXxD

Korzystam z Net-Speak już chyba 2 miesiąc i jestem bardzo zadowolony. Ten hosting jeszcze mnie do tej pory nie zawiódł.
2013-11-03
SEBASTIAN445566

Według mnie to jest najlepszy hosting ts i nie tylko . nic dodać nic ująć ;) pozdrawiam sebastian445566
2013-10-26
szyrley

Jestem z Net-Speak.pl już prawie półtorej roku. Nigdy nie miałem żadnych problemów. Serwer działał bezproblemowo. Miałem serwer 20 slotowy lecz ostatnio zdecydowałem sie powiększyć ilosc slotów do 50. Net-Speak.pl mają bardzo ciekawy panel administracyjny, dużo dodatków, widgetów, NetBot, dopóki firma funkcjonuje nie zamierzam zmienić hostingu. Dziękuje !
2013-10-08
TAWIAN

Właśnie rozpoczołem współpracę polecam wszystkim ts pracuję bezbłędnie brak laguw i łączenie bez problemowo mieliśmy parę hostowni i zawsze były problemy z logowaniem a tu idealnie dzięki adres bedzie wyswietlany w grze cool of duty 4 serwery 1.6 klan {KBW} zapraszamy do gry i rozmów na ts miła atmosfera więc mam nadzieje ze przyczynimy do rozwoju tej hostowni

pozdrawiam {KBW}TAWIAN|L
2013-09-30
kosa664

Działam już może 2 lata. Miałem wiele problemów z serwerem, oczywiście z winy własnej :) i zawsze została mi udzielona pomoc. Polecam.
2013-09-25
yahoo_1999

Bardzo, bardzdo bardzo przyjazny serwer min. ze względu na możliwość płatności smsami nawet na taki krótki okres. Polecam Bardzo.
2013-09-06
dymekcool

Współpracuję z Net-Speak około dwóch lat. To co mnie przyciągnęło początkowo to była najbardziej konkurencyjna cena na rynku. Dziś po tych dwóch latach mogę dodać, że serwer nigdy nie padł nawet na chwilę, jest łatwy w obsłudze a opcja portfela wręcz wspaniała. W odróżnieniu od innych serwerów TS3 w Net-Speak można skonfigurować Host Button! Rabaty dla stałych klientów pokazują, że Net-Speak docenia lojalność :)
2013-08-30
fullxs

Polecam:)
2013-08-26
Nobelix

Jestem z tym hostingiem sporo czasu, na także innych kontach. Jest to na prawdę hosting warty uwagi nawet dla niedoświadczonej osoby, Czemu ? Otóż miałem na początku sporo problemu i otrzymałem pomoc w każdym z nich. Polecam ten hosting wszystkim którzy chcą zacząć swoją przygodę z serwerami VPS jak i serwerami movie tak jak TS#.
Krótko: Tani, Dobry. Co więcej potrzeba?
Jestem bardzo zadowolony z usług operatorów Net-Speak.
2013-08-26
Tokmat

Super serwery! tanie hostingi, wszystko na rękę :) Polecam jak najbardziej!
2013-08-19
benchomik

Bardzo stabilne serwery, bez lagów. Polecam!
2013-08-12
NFSHP30

Najlepszy i Tani Hosting. Polecam każdemu. Warto. Jestem zadowolony ze świadczonych mi usług przez Net-Speak. Serwis godny polecenia.
2013-08-04
mati1721

Najlepszy hosting nie znajdziecie tańszego tutaj jest w miare tanio jakosc mega polecam mam serwer od ponad roku i nic nie szwankuje. ;)
2013-07-28
siw19971

Szybka pomoc, serwer śmiga i w dodatku tanio! POLECAM!!!
2013-07-22
misiek

W 100% polecam! Nie mam zarzutów co do panelu administracyjnego oraz oczywiście świetna pomoc On-line. Administratorzy odpowiedzą na każde nurtujące pytanie. Naprawdę SUPER! Oby tak dalej
2013-07-19
acoaco122

Świetny system płatności, posiadam serwer pierwszy dzień(TS) i jestem zadowolony. Polecam!
2013-07-11
kosmocity

kazda usluga 100% sprawna
rewelacyjne panale administracyjne oraz swietna pomoc ze strony administratorow
100000% pozytyw
strone polecam znajomym i nie tylko
2013-06-24
kukulapl90

Polecam serwerownie net-speak ! Miła i szybka obsługa..
2013-06-16
ReZix

Swoją Przygodę Z Net-Speak Zaczełem Bardzo Dobrze.Miałem Server Ts3 Opłacony Na Rok. Niestety Przez Błędy DotPay Mój Server Został Skasowany Przez Administracje Net-Speak. Kiedy To Zgłosiłem Nic Nie Dostałem.Kiedy wystawiłem negatywną opinię po 24h zadzwonił do mnie jeden z Panów Net-Speak I Przeprosił Mnie Za To I Dostałem Coś W Ramach Przeprosin ;3
Od tamtej pory ja oraz moi klienci polecamy net-speak.pl
10/10
Ja jestem zadowolony z moich serverów.
Czas Na Ciebie !!!
Pozdraiwam
2013-06-02
qwart

Dobre pingi, dobry szybki i miły kontakt. Polecam !
2013-05-23
kempus

Jak narazie:
Pomoc techniczna 10/10.
Obsługa Panelu 10/10
Płatności 10/10
Wykonywanie czynności na TS jak i użytkowanie 10/10.

Polecam!
2013-05-15
tig3r

wspaniale szybka pomoc i bez problemow lepiej trafic sie nie dalo :)
2013-05-11
mati

dobre
2013-05-11
master1

Wspaniały Hosting, Szybka pomoc przy usterkach. Polecam.
2013-05-03
gorbi5

wszystko jest dobrze, szybka i komunikatywna obsługa polecam
2013-05-01
qwe123

Też Polecam ten Hosting ;P
2013-04-22
sidmiq

Najlepszy hosting. Tanio i dobrze w porównaniu do wszystkich serwerów!!
2013-04-21
quzevsky

Super hosting ! Łatwy panel w obsłudze - tanio - szybko - brak jakich kolwiek problemów *przynajmniej u mnie*
2013-04-19
gibex

Hosting TS3 posiadam już ponad rok, korzystam z niego prawie codziennie, w tym okresie zauważyłem dwie 30 minutowe awarie uniemożliwiające połączenie się z serwerem. Uważam to za dobry wynik i mogę polecić ten hosting innym.
2013-04-10
656951

Dobry Hosting ,tanio 9/10
2013-04-10
BombelPL

Hosting bardzo dobry, prosty w obsłudze panel, dużo opcji płatniczych jak i serwerowych i jest tanio. Jestem zadowolony w 100%. 10/10
2013-04-05
Samotny

No hosting jest ok trochę drogo :P ale w sumie okey
2013-03-31
PafekxD

Polecam hosting!. Bardzo dobry. Administracja pomocna.
2013-03-30
kryjomski

hosting dobry,Tanio 9/10
2013-03-30
szpakuziomek

Serwery rzeczywiście stabilne, bardzo dobry panel i w ogóle, mogę z czystym sumieniem polecić tą firme i jej Serwery!
2013-03-14
krzysiekn

Hosting jest fajny. Polecam. Moja opinia: 9/10 ;)
2013-03-12
kartek12

hosting dziala bez zadnych problemow. bardzo polecam
2013-03-06
MIRECKI69

Hosting jak na razie świetnie działa POLECAM .
2013-03-03
iLonginus

Bardzo pomocna Administracja jakiej nie ma chyba nigdzie indziej .
2013-03-02
EyDYm

Doskonały kontakt szybka i profesjonalna pomoc w razie potrzeby, bardzo dobry host bez żadnych zakłóceń przerw itp. POLECAM W 100%
2013-02-28
Render2412

Bardzo dobry hosting ,dobry suport, zero problemów , polecam
2013-02-26
-Surg-

Bardzo dobry hosting i pomocna administracja oraz dobre ceny
2013-02-20
krzemien99

Bardzo Polecam od dawna administracja jest w pożądku która umie odpowiedzieć na każde pytanie . Oczywiście jestem dlugo i zostane do konca pozdrowienia Wojciech K.
2013-02-19
macislaw11

Bardzo dobry ts POLECAM!!!!!!!
2013-02-15
Gruby

Bardzo polecam , konkretna administracja która , odpowie na każde twoje pytanie , szybkie zapłaty terminu serwera , no i niskie ceny .
2013-02-13
blo0d

Bardzo polecam , konkretna administracja która , odpowie na każde twoje pytanie , szybkie zapłaty terminu serwera , no i niskie ceny .
2013-02-12
Romaniuuuk

Bardzo dobry Hosting, idealna usługa płacenia SMS.
2013-02-11
Krejzi

Wszystko trwało około 30 sekund ! INCREDIBLE !
2013-02-10
dawid3k1234

SUper!!! Jestem bardzo ale to bardzo zadowolony Niskie ceny i do tego bardzo dobry wręcz idealny panel dla administracji!
2013-02-03
ReXeL

Najlepszy hosting,szybka pomoc. Polecam!
2013-02-01
Lyreco

Polecam Ten Hosting :)
2013-02-01
KillereK

Bardzo Dobry Hosting! Serdecznie Polecam:)
2013-01-31
Krisos

Najlepszy i najtańszy hosting serwerów polecam każdemu ;)
2013-01-31
stupien5

Polecam oczywiście, jeśli jakiś problem to wystarczy poczekać :)
2013-01-30
REX

BARDZO DOBRY Hosting! Polecam każdemu serwis Net-Speak ;)
2013-01-20
Exon

polecam
2013-01-16
domal15

jestem zadowolony z uslugi ipolecam w 100% dla kazdego ;]]
2013-01-13
Tabernakulum19

the best
2013-01-10
Karek666

Błyskawiczna pomoc w problemach. Polecam,
2013-01-08
freaq333

Wszystko ładnie, pięknie ale problemy czasami są, wiadomka.
2013-01-06
s1.ts3

Naprawdę polecam.Drogi ale co dobre to drogie ;]
2012-12-21
Scotti

Najlepsze co mnie spotkało :) 100/100 ; )
2012-12-09
rapax2020

Świetny server oraz administracja, Błyskawiczna reakcja. Szczerze polecam
2012-12-05
larp100s

Wg. mnie też najlepsze w kraju.. Byłem zielony w tym lecz każde zgloszenie zostalo mi wytlumaczone w zaledwie kilka minut, za co wielki + Pozdrawiam.
2012-12-05
karlinho

Serwer według mnie najlepszy w kraju :)
2012-12-04
nightcom79

Posiadam już któryś z rzędu serwer TS3 - wcześniej prowadziłem dla klanu Modus Operandi, obecnie dla kilku kolegów. Z firmą Net-Speak.pl nigdy nie miałem problemów i usługa jak zawsze na najwyzszym poziomie! Polecam serwery w tej firmie!!
2012-11-25
forever15

Mam już postawiony 4 ts3 i serwer działa poprawnie.
Naprawdę polecam ten hosting..
2012-11-12
VipoSek

Mistrzowie w kontakcie z użytkownikami, e-maile wyglądają jak chat :) (odpowiedź natychmiast). Wspaniały host !!!
2012-10-24
theneq

git
2012-10-24
viktor21

Wszystko ładnie pięknie Ceny niskie Tylko gdyby jeszcze pingi były niskie to było by super A tak to jest Poezja : )
2012-10-21
raku0700

Również jestem bardzo zadowolony z wysokiej jakości usług oferowanych przez serwis net-speak.pl Wysokiej jakości i wydajności serwery, szybka pomoc, łątwa obsługa. W skali 1 do 10: 1510
2012-10-12
szpilok

Wszystko ładnie działa, jesteśmy zadowoleni jako klan ; )
2012-10-10
multiskiller

Świetny hosting pomoc równie dobra polecam!
2012-10-01
Medrek

Wszystko bez jakichkolwiek problemów
2012-10-01
sosza

Bardzo fajny serwer miła obsługa wszystko dziala jak należy niestety drogo jak dla mnie Nie jestem w stanie tyle płaciś :(
2012-09-17
asu6090

Serwer dobrze działają, Zero lagów na serwerach, pomoc olinne jest szybka.
2012-09-15
rafcio974

Dobrze jest. Miałem już tu dwa serwery i było dobrze, gdyby nie moja przerwa to bym miał je dłużej... idę zrobić 3 serwer :) Najlepsze SERWERY TSA!
2012-09-14
AdasOLN

Polecam
2012-09-09
Grafadie

POLECAM korzystam już pół roku i jest ok
2012-09-04
dayer97

Super! Polecam. Tylko szkoda, że ceny sms płacenia są tak niezrównoważone z przelewem. Ale wszystko OK! POLECAM w 100%
2012-08-27
Grander

Niedawno dołączyłem do Net-Speak i się cieszę że wybrałem właśnie ten hosting. Polecam w 100%
2012-08-23
uPingwina

Naprawdę dobry hosting serwerów głosowych ... Spodobał mi się i naprawdę go polecam!
2012-08-11
tobiasz98

najlepszy hosting jaki znalazłem bardzo tani a zarazem profesjonalny i oczywiście zero lagów
2012-08-09
suszczyn1997

Brak lagów niskie ceny profesjonalny hosting (Najlepszy na rynku)
2012-08-05
Chaser

Jestem użytkownikiem usługi Net-Speak od bardzo dawna i nie ma sobie równych. Polecam wszystkim w 100%
2012-08-03
clayman17

Korzystałem z wielu serwerów ts3 mumble,ventrillo, ale ten jest zdecydowanie najlepszy brak lagów przystępne ceny. Najlepszy polski serwis.
2012-07-20
Valnaras

Bardzo dobre serwery ts3 (o innych nie mogę się wypowiadać bo nie korzystałem)
2012-07-14
Dadaista

Korzystam z usług Net-Speak ponad rok i jestem zadowolony z prowadzonych tu usług. Definitywnie to jest najlepszy polski serwis z serwerami do TSa Mumble i Ventrillo
2012-07-03
kubxx

Bardzo fajny hosting ładny i przejrzysty panel i przedewszystkim bez lagów ,
2012-06-28
Roger

Wykupuje serwer TS 3 od pół roku i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony jakością hostowanych serwerów i wsparciem administracji. Każda złotówka wydana na ten serwer jest tego warta, ponieważ ktoś profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy.
2012-06-24
kipa99

Super Administracja. Zero lagów. Najlepszy hosting
2012-06-16
Vertez

Hosting Bardzo przydatny wszystko super!
2012-06-09
ponki

Polecam każdemu serwis Net-Speak ;)
2012-06-03
sagittarius30

hosting jest super nie mam co do tego żadnych uwag. Co do pomocy administracji to nie wiem bo nie potrzebowalem jej co świadczy że serwis jest malo awaryjny :)
2012-06-01
Eno

Bardzo dobry hosting małe lagi 10/10

2012-05-29
GrzesieK

zgadzam sie z kolegami niżej
2012-05-28
gorlesik

BARDZO DOBRY Hosting! POLECAM
2012-05-25
cream

Polecam każdemu hosting Net-Speak. Poprostu rewelacja!
2012-05-21
Skafi187

Powiem krótko i na temat ja tu zostaje :)
2012-05-17
SwistakZ

Wspaniały hosting :)
2012-05-14
stepdub

Najlepszy hosting TeamSpeak3 jaki do tej pory miałem okazje poznać. Ultra szybki support oraz duża paleta możliwości panelu. Świetna sprawa. Gdyby jeszcze ktoś stworzył FAQ na temat permission z TS3 ...
2012-05-13
snack

Jestem baaaaardzo zadowolony z hostingu. Ceny są bardzo dobre. Panel jest rewelacyjny chociaż brakuje trochę jakiegoś FAQ z prawdziwego zdarzenia opisującego wszystkie funkcje. No i support, który jest rzeczowy i natychmiastowy.
Ocena ogólna 15/10 :) Pozdrawiam
2012-05-07
olaf1251

Support - 10/10
Panel - 10/10
Pingi - 7/10
Cena - 8/10
I co tu więcej mówić? Doskonały hosting, polecam :)
2012-05-04
cyb0rk

Wspaniały hosting, polecam:)
2012-05-03
LeHu

Bardzo dobra Administracja , niskie pingi.
All - 10/10
=) Pozdrawiam
2012-05-03
eXplosiV

Cały czas crashuje nam tsa

Awaria zasilacza w maszynie na której stoi Pana serwer to przypadki, na które nikt nie ma wpływu, za brak dostępu do serwera (3 crashe o łącznym czasie 2h) otrzymał Pan dodatkowe 24h użytkowania jako rekompensatę
2012-05-03
Strikerrr

Z usług net-speak korzystam już parę miesięcy, jestem zadowolony w 100%. Krótki opis:

Pomoc 24/7 w zaledwie kilkanaście minut!!
Niskie ceny!
Profesjonalna pomoc!
Niskie pingi!
Po wykupieniu serwer dostępny od zaraz!
0 awarii!
Wspaniały administrator, pomaga nawet poza shoutboxem oraz pomocą online!
Nowoczesny i funkcjonalny panel.

Co tu dużo pisać... Gorąco polecam net-speak lepszego hostingu serwerów głosowych nie ma!!
2012-04-29
Palczan

Polecam serwery TS3 może w skrócie
Kontakt z obsługą: 5/5
Jakość rozmów: 5/5
Łatwość obsługi serwera 5
5 (zważywszy na to iż jest to mój pierwszy serwer nie miałem żadnych kłopotów z ogarnięciem)
Czas zamówienia: 5/5 (błyskawiczne)

Tak wiec polecam gorąco :)
Cena: 5/5
2012-04-28
IOpiter

Firma super. wszysto idealnie i pomoc i cena godna polecenia
2012-04-20
yankess

Świetna firma, pomaga w każdej sytuacji. Niskie ceny i pingi gwarantują mojemu klanowi gier świtną komunikację i jakość dźwięku. Polecam
2012-04-14
kamil8stm

Korzystam z usług net speak już ponad rok i nie mam problemów. Wszelkie problemy z obsługą mogę szybko i sprawnie załatwić na shoutboxie. Polecam tego dostawcę!
2012-04-06
Lumikko

Żebym wcześniej wiedział że istnieje taka strona, z takimi cenami, to nie męczył bym się ze skypem. Możliwość doładowania sms i wszystko świetnie działa ;]30,75 zł sms za 2417 dni (serwer na prawie 7 lat :D ). Zostanę tutaj na zawsze xD
2012-04-06
Savander

Bardzo dobry hosting, szybka pomoc, miły panel administracji swoim serwerem. Polecam każdemu :)
2012-04-04
castrol

Profesjonalny hosting serwerów, bardzo polecam! Doświadczona administracja pomoże ze wszystkim, od razu aktywowany serwer, bezproblemowa konfiguracja, najlepszy hosting jaki kiedykolwiek widziałem!
Ocena: 10/10 :)
2012-04-01
Trophy

Bardzo dobry hosting ;)
2012-03-24
razorxdd

jestem zadowolony. fachowa pomoc, szybka odpowiedz. jak najbardziej :)
2012-03-19
maciejs6884

wSZYSTKO OKI :)
2012-03-15
bartek21b

1. Czas realizacji zamówienia - 10/10
2. Obsługa administracji - 100/10
3. Jakość usługi, w moim przypadku TS3 - 10/10
4. Nowości techniczne - 10/10

Moim zdaniem najlepsza firma serwerów głosowych na rynku!

Pozdrawiam Pana Mariusza
2012-02-25
Caprossi

1. Czas realizacji zamówienia - 10/10
2. Obsługa administracji - 100/10
3. Jakość usługi, w moim przypadku TS3 - 10/10
4. Nowości techniczne - 10/10

Moim zdaniem najlepsza firma serwerów głosowych na rynku!

Pozdrawiam Pana Mariusza
2012-02-11
fajencki

Ponad pół roku współpracy i decyduje się wystawić bardzo pozytywną opinię :)
2012-02-10
Rajsik

Tanio, solidnie, polecam!
2012-02-07
paxiu

Po miesiącu użytkowaniu 0 awarii. Wszystko działa w jak najlepszym porządku. Szybka pomoc, bezproblemowa obsługa ! 100% polecam !
2012-02-05
Barthezz

Serwer był online kilka minut po wysłaniu pieniędzy. Szybka, sprawna i dokładna pomoc online :) Polecam!
2012-02-04
Gilu

Gorąco polecam
2012-02-03
agiebas

Polecam serwery net-speka. Dlaczego?: -Szybka i uczciwa transakcja. -Serwer Gotowy w kilka minut. -Szybka i dokładna pomoc Online. Zapraszam do skorzystania z usług tej firmy,Zapewniam że nie pożałujecie
2012-02-03
robinxd666

Wszystko bez zarzutów dodatkowo szybka pomoc online . POLECAM
2012-02-03
michal1233

Gorąco polecam!!
2012-01-30
AchillesSS

Najlepsza serwerownia serwerów głosowych, bardzo serdecznie polecam, miła i szybka obsługa. POLECAM!
2012-01-23
Kamiloss

Wspaniały hosting, polecam:)
2012-01-19
colorado72

Dobry suport, zero problemów ,spokojnie można polecić innym
2012-01-04
NADAL

Niskie ceny. 0 problemów i administrator zawsze pomaga nawet jeżeli przekracza to jego obowiązki Polecam Wszystkim.
2012-01-03
thorpe

niskie ceny domen, reakcja dobra podajże w 1h all zrobione, jednym słowem bardzo dobre ceny no i DAJE 10/10!
2012-01-01
Lee102

Krótko: niskie ceny, świetne pingi, bardzo dobra pomoc techniczna.
2011-12-27
pitbull291

Mialem TSy z innych firm ale NetSpeak jak narazie mi nie zawodzi. Polecam
2011-12-09
Kreyuu

Bardzo dobra firma, bardzo niskie pingi, niskie ceny - bez Ventrilo nie dało by się grać z kolegami . Pozdrawiam
2011-12-05
Reju

VT Słabe, TS3 Dobry!

nie rozumiemy stwierdzenia VT słabe?. Pingi te same co do TS3, serwery stabilne z bogatym panelem, opcje nie dostępne u innych dostawców. Ponadto korzystał Pan z VT przez krótką chwilę i zmienił wersje na TeamSpeak3. Na pewno jakość dźwięku TS3 przewyższa VT i rozumiem że tym sie Pan sugerował. My dbamy o to żeby każda oferowana usługa była na najwyższym poziomie.
2011-12-04
SzynuszPL

jak na razie wszystko ok
2011-11-18
loleq91

Co tu dużo pisać firma po prostu świetna, jedyna w swoim rodzaju!!!
2011-11-17
Jedrek

Świetna firma polecam !!Wszystko sprawnie pomoc w 100% nie tylko przy TS ale przy stronie www.
2011-11-15
Steinhaar

Jak do tej pory wszystko super, obsługa błyskawiczna i najwyższej jakości. Mariusz - pozdrawiam :)
2011-11-12
EDDIE_PL

10/10
2011-11-04
IKER

serwer online 10 sekund po wplacie kasy ..to o czyms swiadczy :) i bardzo pomocny admin mariusz ..szczerze polecam
2011-11-02
bonzaj

Zero problemów z serwerem, szybka pomoc w ustawianiu, konkretna administracja, tanio! Elegancko, nic dodać nic ująć - polecam!
2011-10-31
KrysMon

Serdecznie polecam - szybko, sprawnie, sympatycznie - same PLUSY!!! TANIO Pozdrawiam
2011-10-30
tytan001

Bardzo dobry hosting :) pingi i wszystko dobre
2011-10-30
daxon1987

coool
2011-10-28
Jestese44

Pingi z reguły mieszczą się w granicy 45ms to chyba jedyny mankament wszystkiego, ale tak po za tym szybka i fachowa obsługa zawsze można liczyć na admina który pomoże. w 100% mogę polecić
2011-10-23
KitEX

Korzystam z net speak juz dosc dlugo i nigdy nie mialem jakis wiekszych problemo a jezeli sie jakis znalazl byl to maly i szybko rozwiazny z pomoca mariusza. POLECAMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki Mariusz
2011-10-20
Borysekxd

Jestem Bardzo zadowolony, z Serwer Net-speak, zamówiłem serwer zapłaciłem już po nie całych 15min miałem serwer!, pingi nie są większe niż 80ms zero jakichkolwiek lagów. Jak miałem problem z Kanałami po 5min Mariusz mi powiedzał co mam zrobić. Polecam Goroco:)
2011-10-16
superhit23

Bardzo sie ciesze z tego zakupu i mam nadzieje ze tak bedzie dalej ;)
2011-10-14
thepiratebay

Net-Speak wymiata :)
2011-09-26
sysoppl

Polecam! Wszystko działa jak należy, jakość rozmów REWELACYJNA! 0 lagów na serwerze. POLECAM JESZCZE RAZ!
2011-09-10
Restark98

Wystąpił błąd. Cofam tamtą opinię. Jestem w pełni zadowolony z zakupu. Polecam ! ! ! Przepraszam za tamto ;)
2011-09-08
-Mateusz_S

Uruchomienie natychmiastowe, zero problemów! POLECAM
2011-09-03
Prezes

Ja także polecam ;)
2011-08-27
Vilum

Polecam. Nie pierwszy i nie ostatni raz zamawiam server:)
2011-08-27
mesho1

Szybko, sprawnie, bez problemów!
2011-08-23
csmzg

POLECAM ^^
2011-08-13
pepe

Serdecznie polecam - szybko, sprawnie, sympatycznie - same PLUSY!!! TANIO Pozdrawiam
2011-08-10
Hermit

Polecam serdecznie żadnych problemów, natychmiastowa pomoc jak i również aktywacja serwera
2011-08-10
HyPn0zEr95

Natychmiastowe uruchomienie serwera po wpłacie , przejrzysty i pełen ciekawych i przydatnych opcji panel , szybka i profesjonalna pomoc , niskie pingi , wydajny serwer , Tanio i wygodnie. Jestem Bardzo zadowolony :) Polecam Gorąco !
2011-07-29
andyboy888

Co do kupna serwera jakiś czas się zastanawiałem. Jednak Pan Mariusz chętnie mi pomógł i wyjaśnił wszystkie wątpliwości co bardzo mnie zadowala. Także mój serwer został uruchomiony natychmiastowo po wpłacie. Teraz wiem, że każdemu znajomemu mogę polecić ten serwis, gdy zajdzie potrzeba wynajęcia serwera głosowego. Oby tak dalej :)
2011-07-28
kacek302

-serwer odpalony momentalnie po wpłacie. -nie złe opcje w panelu. (+bot) -super obsługa techniczna, która odpowiada szybko na każde zadane pytanie, działa błyskawicznie, i bez problemu pomaga we wszystkich nie typowych sprawach. miałem serwery w innych firmach ale zostanie tu, Net-Speak dba o każdego nawet najmniejszego klienta. Polecam
2011-07-23
h0pla

bardzo pozytywna opinia ze wzgledu na szybkosc wplaty, postawienie servera i ogolna funkcjonalnosc i prostote.
2011-07-22
Schadoow

Korzystam już z ts3 jakiś czas. I mogę powiedzieć, że ta firma wygrywa jeśli chodzi o: +cenę +miła obsługa ( wyrozumiała ) +sprawność +panel
2011-07-20
grund

w ciągu 3 minut zarejestrowałem się zapłaciłem i mam serwer. Póki co jestem w 100% w pełni zadowolony!
2011-07-20
bswilku

bez zadnych problemow z wplatami itp... 66
2011-07-18
Yarpengeralt

Szukałem możliwości stworzenia serwera w sumie przez przypadek (byłem pod ścianą) i bardzo szybko trafiłem na tę stronę. Nie mogłem trafić lepiej. Wszystko działa bez zarzutu, przynajmniej jak na razie. Wielki plus ode mnie. Pozdrawiam serdecznie
2011-07-03
mlynek

Hosting bez zarzutów, a co najważniejsze dla mnie - support 24/7. Extra!
2011-06-15
Haron

Dobra firma moim skromnym zdaniem ocena: 10/10 pozdrawiam.
2011-05-28
budzik15

Dobre chodzące servery tylko jak bym miał lepszy ping to było by jeszcze lepiej ale i tak jest Dobrze pzdr ekipe net-speak.pl
2011-05-26
envi

naprawde mi sie podoba :)
2011-05-17
Pikus88SNk

Bardzo Porządny Profil... Polecam
2011-05-14
OsKa

Doskonała Administracja odpowiedzą szybko na każde pytanie. Na prawdę polecam.
2011-05-13
scofield

szybko i konkretnie tak jak lubię :)
2011-05-02
aztec

niski ping, stabilny serwer
2011-05-02
18jaguar18

Bardzo fajny serwer gorąco polecam
2011-05-01
mr.damian

Polecam gorąco wszystkim! Mariusz dzięki ci że mi szybko odpisiwałeś !
2011-04-29
Thino

Super tanie ventrilo WIELKI + dla tego serwisu
2011-04-28
RbK

co tu mówić najlepsze,najtansze i to wszystko
2011-04-27
FLo

Zajebiste !
2011-04-18
KubaPL

SUPER ADMINISTRACJA! Popełniłem błąd w SMSie zasilającym mój portfel i normalnie te pieniądze by przepadły a tu miłe zaskoczenie, admin sprawdził i dodał je do mojego konta ręcznie! To tylko jedna z wielu pozytywnych sytuacji! POLECAM!
2011-04-17
Lestek

Osobiście jestem bardzo zadowolony z tego hostingu. Mam tutaj serwer dopiero drugi dzień, już z wieloma znajomymi na nim gadałem, usługa jest dobrej jakości, ceny nie są wysokie, jest bardzo dobrze skonfigurowany i wykonany interfejs zarządzania serwer przez stronę, wszystko jest klarowne i przejrzyste. Usługę wynajmu hostingu serwera TS3 oceniam na 10/10. Pozdrawiam!
2011-04-14
sebko2215

Bardzo fajny i expresowa realizacja
2011-04-08
Vexiol

Jestem bardzo zadowolony z tego Hostingu :)
2011-03-27
MPC

świetnie
2011-03-27
MarekTS

Jak na razie wszystko działa super , extra w 100% Polecam !
2011-03-26
Regz

Zajebisty Hosting, bardzo stabilny dobrze zabezpieczony.
2011-03-24
bartek2501

Bardzo rzetelna firma. Łatwo i sprawnie używa sie Panelu. Organizacja na +5 . Servery Bardzo dobre. Ping ? Idealny :)Moderatorzy? Szybka reakcja i dobra pomoc. Co do ceny i opłat to akurat wpasowująca sie w portfel Klienta - użytkownika. GOrąco polecam Net-SPeak i Pozdrawiam Diverse.
2011-03-20
lifedream1

Super odrazu odpisuje na wszystko mariusz , poprostu polecam !
2011-03-10
at0m555

Jestem u nich od 10 minut i jestem juz mega zadowolony! Szybkosc odpowiedzi i kompetencje na najwyzszym poziomie, oraz pomoc i realizacja prosb natychmiastowa! Oby tak pozostalo! :)
2011-03-04
Arbuzek

Świetny serwer TS3 w panelu mozna robic wszsytko z serwerem. Dziekuje net-speak!
2011-02-27
Raidy

FULL WYPAS!) lepiej trafić nie mogłem
2011-02-22
Alkoholik

Wszystko w jak najlepszym porządku ... Pełen profesjonalizm )
2011-02-20
.nair

Bardzo wysoki poziom! nawet z moją dupną radiówką pingi są super. Od razu przedłużyłem ) i jeśli będę kiedyś potrzebował TS3 na pewno zainwestuję w Net-Speak! Polecam ;)
2011-02-12
Castway

Błyskawiczna i sprawna realizacja zamówienia, wysoka jakość usług oraz wygodne rozwiązania - jeżeli jeszcze się zastanawiacie, to szczerze polecam.
2011-02-09
wezu

bardzo dobra jakosc usług polecam wszystkim.
2011-01-01
myniu

Trzeci raz zamówiłem ventrilo w tym hostingu i za każdym razem jakość usług jest na wysokim poziomie. Firma solidna, warto być jej lojalnym klientem, ponieważ serwery są na prawdę stabilne. Pozdrawiam i oby tak dalej. =)
2010-12-26
Kalafior

Bardzo dobry hosting, żadnych problemów z serwerem, zero lagów, ogólnie lepszego hostingu serwerów ts3 nie znajdziecie. ] Polecam.
2010-12-26
Sobi

Zajefajny Hosting ) Porządna Firma Jestem Bardzo ZADOWOLONY jaki i użytkownicy mojego serwera ) Gorąco Pozdrawiamy! Canada ) Polska )
2010-12-22
bilboster

Brak mi słów... nie mogę złego słowa powiedzieć co więcej nie wiem tez jak określić swoje zadowolenie ze świadczonych usług więc jedynie mogę skromnie napisać że bardzo polecam zarówno z powodu doskonałej jakości serwera którego posiadam oraz z powodu szybkości reakcji administracji na nawet drobne sprawy.
2010-12-06
DtS

Bardzo rzetelna firma. Nikt nie narzeka na żadną sprawę. Dobry kontakt z administracją. Szerokie grono graczy strzelanek, gdzie informacja jest kluczem do sukcesu poleca wszystkim TS3 od Net-speak. Polecane przez serwis mohliga.pl
2010-12-01
thaian

Firma najlepsza na jaką trafiłem w ostatnich latach ,mariusz jest bardzo dobrym adminem wszelka pomoc w kilka minut i można liczyć na regularne aktualizacje.
2010-11-27
DeadMen

Bardzo dobra jakość usług oraz pomóc takiej firmy szukałem od dawna
2010-11-24
katedra

ci tu pisać... wszystko gicior wielki +
2010-11-23
mateusz

Szybka aktywacja TS3. Pan Mariusz zawsze chętny do pomocy.Super Cena po prostu ☆☆☆☆☆
2010-11-14
zaganfox

latwo uzywac panelu dobrze jest zrobiony pozdrawiam all
2010-11-08
panibotpl

Potwierdzam!! Serwer jest naprawde fajny.. miła obsługa. Polecam )
2010-11-03
poniox

Wszystko wporządku, jakość serwera 10/10! Polecam !!
2010-10-28
DraGula1337

Świetnie rozbudowany panel.Serwer jest gotowy do użytku w kilka minut!Do tej pory nie miałem żadnego problemu.Wielki plus!
2010-10-23
ARCHI

Po prostu super ;) Polecam!
2010-10-18
marysia

Rewelacja serwer założyłem około 2 w nocy w kilka minut(płaciłem karta)działa rewelacyjnie POLECAM
2010-10-17
res86

rewelka! ) dziala jak trzeba zadnych problemow )
2010-10-16
Emi85

To moj drugi serwer ts3 i oczywiscie ocena pozytywna. Sprawna transakcja i pomoc dostepna od zaraz
2010-10-12
kicek

Dobry server!
2010-10-10
darkusss

Rewelacyjny serwer , perfekcja
2010-09-27
ziborgis1313

Po prostu perfect.
2010-09-24
amarth

Panel sterowania przystępny dla początkujących. W przypadku problemów mogę liczyć na szybka i fachową pomoc.
2010-09-15
Thunder

Korzystam od dłuższego czasu, już ponad pół roku. Serwer działa cały czas bez zarzutów, natychmiastowa aktywacja po wpłatach SMS. Polecam.
2010-09-07
Vibra

Polecam. Nic dodać nic ująć.
2010-09-03
Jong

Spoko server
2010-09-02
Voidas

OD roku jestem tu klientem i powiem szczerze nie ma lepszego hostingu na serwer TS`a
2010-08-25
SZAKAL

Wszystko jak najbardziej na tak. Polecam
2010-08-17
Ravidezq

Zajebisty server . Polecam )
2010-08-16
Eleeist

Najlepszy hosting TS3 jaki znam. Gorąco polecam ).
2010-08-12
Poturbowany

Wszystko jak najbardziej na tak. Polecam
2010-08-10
devt

Wszystko elegancko szybka aktywacja, przejrzysty panel. Polecam )
2010-07-28
motyl

Zajebiście wszystko aktywacja po minucie od wpłaty ))
2010-07-26
freeze

Wszystko fajnie mi się podoba. Bardzo prosta obsługa przez strone WWW. Atrakcyjne ceny i możliwość płacenia SMSem. Serdecznie polecam
2010-07-14
dreammakers

Komunikator rozbudowany, a Net-Speak zapewnia pełne wykorzystanie wszystkich opcji - czyli rozbudowany panel www )
2010-06-28
grzegorz24

Korzystałem już z dwóch dostawców tego typu usług. Net-Speak jest trzecim ale tu pozostanę bo jest cenowo atrakcyjnie, fachowa pomoc, bardzo dobra jakość dźwięku. Polecam.
2010-06-26
Kuban12

Bardzo dobre serwery. Jestem zadowolony wraz z klanem z usług net-Speak. Naprawdę polecam
2010-06-26
POLAKO

Warto wydać każdą złotówkę tutaj. Świetne serwery, obsługa(mariusz) Gorąco POLECAM
2010-06-24
sherdoog

Po 2 tygodniach stwierdzam że w porównaniu do multigaming jest o wiele lepiej. Żadnej awarii, żadnej zawiechy i pingi ok. POLECAM
2010-05-19
emtek

Jestem użytkownikiem serwerów ventrilo tej hostowni i z radością stwierdzam, że pingi są niskie i niema żadnych problemów z serwerem ;)
2010-04-10
borys9595

Nie no Rewelacja ta hostownia jest najlepsza!!!!!!mialem serwer w postrzelaj.pl i ten hosting jest o wile razy lepszy postrzelaj sobie cene podnosili 3 razy a tu cena niska pingi rewelacja.Polecam Wszystkich aa zapomnial bym Obsluga jest super i po wyslaniu kasy na konto na drugi dzien juz jest w portfelu!!!!Polecam!!!!!!!!!!!!!!
2010-04-05
Esterian

Prosta obsługa zaplecze techniczne na I poziomie co tu dużo mówić ;)
2010-04-03
Hosiek

Super, pojechałem do miasta zrobiłem przelew około 1000, przyjechałem do domu około 1300 zrobiłem zdjęcia przelewu, juz miałem wysyłać do biura, patrze a pieniądze już są, Naprawde GORĄCO POLECAM !!
2010-04-01
mamut547

mam od 6 dni i rewelacaja-)
2010-03-18
alien9210

po 4 miesiącach uzytkowania servera vt net-speak nie bylo zadnych problemow tak jak lagi czy wylaczanie serva. A++++++
2010-03-17
szogun303

Polecam net-speak oczekiwania 100 % dzialanie 99 % a jak sie jeden procent popsuje to moderatorzy staja na uszach by taka usterke waj jak najszybciej naprawic tak wiec jeszcze raz polecam goraco Pozdrawiam i szacunek !!!
2010-03-10
lutzen

bardzo szybka aktywacja, polecam wszystkim :p
2010-02-19
masiek11

Wszystko ok :) tylko szkoda że nie ma mumble :)
2010-02-09
razor91pl

Korzystam z usługi net-speak od poczatu istnienia tej marki... W 100% spełnione moje oczekiwania. Dodatwkowo miła obsluga... Jakosc serwerow i cena zasługują na 5+/6 :)
2010-01-16
rogerowsky by wb-gaming

Wszytko okay, polecam , jakość 5/5, po przelaniu pieniędzy na portfel i zammówieniu serwera - realizacja 1 min! Pozdrawiam
2010-01-16
Martin

Korzystam z usług Net-speak od kilku miesięcy i nigdy nie miałem żadnych problemów. Nawet jeśli wysyłałem pieniąze za serwer na konto w ostatniej chwili- obsługa szła mi na rękę- przedłużając ważnośc serwera zanim wpłynła należność. Korzystam z usług wielu firm, głównie najmując serwery gier dla swoejgo klanu, ale żaden operator nie doruwnuje profesjonalizem do Net- speak.
2010-01-07
braun_wielki

jedna zmiana ip i problem wielki, ja cieszę się że jest wkońcu firma z supportem na najwyższym poziomie, i z najlepszym systemem płatności.
2010-01-05
KrzySzTof

Jak by mogli w ciagu miesiaca zmieniliby 10 razy ip

Net-speak
Informacja o zmianie adresu IP była podana znacznie wcześniej, a cała sytuacja została wymuszona przez Teamspeak3, którego wymagania zmusiły nas do poszerzenia puli adresów oraz zmiany całego systemu komunkacji panel - serwer. Za całą sytuację przeprosiliśmy naszych klientów i wszystkie serwery otrzymały kilka dni darmowego użytkowania.
2009-12-30
Cupak

super najtańsze serwery w necie :) pozdrawiam
2009-12-14
Persu

Swietna obsluga, profejsonalna pomoc, szybkie uruchomienie, idealny panel. No i nieopisana satysfakcja :), POLECAM !
2009-12-06
Persu

Swietna obsluga, profejsonalna pomoc, szybkie uruchomienie, idealny panel. No i nieopisana satysfakcja :), POLECAM !
2009-12-06
matys

bardzo dobry hosting :) pingi i wszystko dobre i panel rowniez
2009-11-06
iCb

Jestem zadowolony w 100%:) Czekamy teraz na serwery GIER:)!!
2009-11-05
~xXx~

Gorąco polecam, serwer uruchomiony w 30 sekund i to o 4 w nocy :D, zero losów, wyśmienite pingi, wypasiony panel i obsługa, nic tylko brać i używać !!!
2009-10-19
paradozu

dla mnie ok, szybka aktywacja pingi ok.
2009-10-12
Sm0q

Git jest ;]
2009-10-12
JEZUSlah

Net-speak według mnie i moich Kolegów z klanu jest z jednych najlepszych firm. Szybka zgoda na Sponsoring. Czas się odwdzięczyć Reklamując was na różnych Lanach i Allegrze
2009-10-06
Pracownik

Zakupiłem serwer na 100 slotów.Po zapłaceniu przez "dotpay-a" usługa została uruchomiona w pare minut.Na duży plus zaliczam panel admina,dziecinnie prosta obsługa. Oczywiście zapraszam na serwer ts-a: 217.115.159.194:3680 Tak 3mać Pozdrawiam
2009-10-05
bck1007

wszystko jest super :)
2009-10-04
mlody

a dla mnie wszystko tu jest wypas :)
2009-06-23
masiek125

Serwery bardzo dobrej jakości :) zwłaszcza panel :)
2009-05-28
justpro

ja tez w 1 minute ale hasla administratora nie da sie ustawic albo ja nie umiem

2009-05-15
xerq

Serwery bardzo dobrej jakości, super szybka aktywacja, rewolucyjny system płatności. Szczerze polecam serwery Net-speak!
2009-05-09
nicram5

Gdy dokonałem zapłaty server już stał. Bardzo polecam
2009-04-16
winiu

SUPER! Wszystko w 1 minute zrobiłem.
2009-04-14
p4LLLL

Server jest naprawde dobrej jakosci, Aktualnie mieszkam w Irlandii a pingi na Ventrilo ma od 40 do 50. Pozdrawiam
2009-04-14
Cruz

Jestem pod wrażeniem, po opłaceniu serwera jak się zalogowałem serwer już był uruchomiony. O to właśnie chodziło!
2009-04-12
GM

Mała sugestia, warto dodać serwery Mumble. :)

2009-04-03